• 250 g
    250 g
  • 1 kg
    1 kg

Hraška vanilková, Ceria

Vychucená hrachová směs určená k obalování a zahušťování sladkých pokrmů. Obsah 250 g a 1 kg.

  • Dostupnost: Skladem
  • Cena:40,00 Kč
Množství:

Hraška k ochucování, zahušťování a obalování sladkých pokrmů

Vychucená hrachová směs s vysokým obsahem vlákniny.

 

Vychucená hrachová směs určená k zahušťování, obalování a ochucení sladkých jídel pro ty co nesnesou lepek.  

Použité ingredience jsou pouze z přírodních zdrojů a přispívají k dobré stravitelnosti Hrašky.

Obsah:

  • 250 g
  • 1 kg

 

ZDRAVĚJI NAHRADÍ:

  • KLASICKÝ TROJOBAL - v těstíčku obalíte vše jako v trojobalu 
  • JÍŠKU - zahustíte polévku, omáčku
  • VEJCE - v karbanátkách, v těstech, při zapékání

 

Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva.

Neobsahuje GMO

Složení:

hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), fruktóza, vanilka, směs koření, přírodní antioxidant (kurkuma)


Základní recepty:

 

OBALOVÁNÍ OVOCE – jablka, broskve, ananas, banány aj.

• smícháme 80 g Hrašky se 120 ml vody na těstíčko (hustoty řidší hořčice)
• 300 g ovoce nakrájíme
• kousky ovoce namáčíme v těstíčku
• klademe je do rozpáleného oleje

NÁHRADA VAJEC VE SLADKÝCH TĚSTECH (cca 30 g za jedno vejce = asi 1 pol. lžíce)
• kynuté těsto: buchty, koláče, vánočky, loupáky, nádivky, ovocné knedlíky
• bramborové těsto: šišky, noky, knedlíky aj.

V PALAČINKÁCH A LÍVANCÍCH
• 1/3 mouky na palacinky ci lívance nahradíme Hraškou vanilka, necháme 20 minut odležet a postupujeme běžným způsobem